PAKET & FINA PRESENTER TILL ELLE ♥
Elle behövde flera par stövlar och ett par nya sneakers till våren. En tjej på 1 1/2 år kan nog inte har för många par stövlar. Särskilt inte om man ska vistas ute 6 månader framöver. På loppis hittade jag ett par Tretorn i perfekt skick att nöta på här ute på gården. Bara att slänga in på 40 grader i tvättmaskin utan centrifugering, extra sköljning och till sist en omgång med mirakelsvampen så ser de ut som nya. Förutom dom så blev det ett par Hunter och ett par lågskaftade i leopard mönster från Jollyroom. Blöt om fötterna lär hon inte bli. 
 
Sneakers kör vi på samma modell som i fjol, nämligen Adidas Superstars. Snygga och enkla att sätta på helt enkelt. 
Och de ursöta rävsockorna har jag spanat på ett bra tag. Det kändes dock inte som att jag ville betala 20€ för att få hem ett par från Sverige så gissa om jag blev glad då webshopen Minimosa.fi instagrammade häromdagen att man hittar bland annat rävsockor hos henne, dessutom riktigt förmånligt. Happy me! Det blev hela tre par, två av de bruna i och med att de hos oss kan ligga ett bra tag i smutskorgen (vi är sämst på att tvätta) och det är så hemskt irriterande att det man ska ha precis just då såklart är smutsigt.
 
 
Ni skulle ha sett stoltheten i hennes ögon då hon spatserade omkring i de tjusiga sockorna. Dom skulle minsann visas upp för pappa på direkten och hon kämpade tappert för att hållas på ett ben och lyfta det andra så högt upp i luften som hon bara kunde. ♥
Mössan med kattprintet fick Elle som en överraskningspresent. Minimosa hade fått nys om att allt med kissekatter är extra omtyckt här. Elle går ofta omkring och jamar då hon har sina kattsockor på och att se en katt här utanför fönstret är dagens höjdpunkt så mössan passar perfekt här i huset.
 
Stövlar: Footway | Sneakers: Footway | Mössa: Minimosa.fi | Sockor: Minimosa.fi 
Annsoh

Jätte fina bilder! :) så snyggt! Hoppas du har en bra dag!

Svar: Tack desamma till dig. :)
Jannike Snellman-Sundström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar