LUNDAGÅRD
 
Igår gjorde jag ett efterlängtat besök till Lundagård som nyss flyttat sin butik till Jakobstad. Ååh så jag har väntat på att få gå in dit och bara titta och klämma på allt.
 
Jag blev mållös då vi kom in. WOW! Det var så mycket att ta in. Så mycket fint och en fantastiskt känsla genom alla rum. Den här gången var Pinglan med men vid Lundagård ska man nog vara utan barn känner jag.
 
 
Aja var snabb att visa lite leksaker de har för kids som kommer på besök, bland annat dockvagnen och dockan. Elle var förtjust, såklart. Tack Aja. ♥ Ni förstår kanske att det här var paradiset för en ettåring men svettigt värre för en mamma. Sorry om vi [ läs Elle ] åt upp pepparkakorna men lagret med saltakex i väskan tog slut ganska snabbt. ;)
 
 
Jag hittade såklart massor som jag så gärna tagit med hem, som t.ex. varsin provdocka till mig och Pinglan. Massor av fint porslin. En ljuvlig jacka i grönt mocka. Ett badkar i plåt till Elle att bada i på terassen i sommar. Tja, ni ser ju.
 
Jag var alldeles snurrig då vi kom ut. Det finns så mycket att titta på, så mycket att ta i och jag hann inte ens med en tiondel. Det är inte länge tills jag är där igen förstår ni.
 
Aja bjöd oss [ jag & Carro ] på en kopp kaffe men som ni förstår hinner man inte dricka det varmt med en ettåring som tycker att pyttesmå klädnypor är det roligaste som finns att känna på och gärna matar den stora nallen som såg ut som hennes egen här hemma. Nästa gång vill jag sitta i den gröna sammetsoffan och dricka kaffe ifred, soffan som nästan flyttade in i Funkisdrömmen men som nu står så fint hos Lundagård och passar som en smäck där.
 
 
Jag rekommenderar verkligen att ni kikar in till Lundagård. Det är som att komma in på ett museum, bara att det här är ett museum var man får köpa sakerna. ;)
 
Nej hörni. Nu ska vi ut i solen, det blir en långpromenad via posten och lämna tillbaka paket. Med sorg i hjärtat [LOL] lämnar jag tillbaka Hunter stövlarna då de inte satt helt bra. Storleken i sig var bra men själva skaftet blir för högt. Det såg ut som att de skulle kunna ge skavsår vid knäna. Tyvärr. Finns det med lägre skafthöjd? För jag vill verkligen ha ett par Hunter till henne. Hoppas ni får en skön skön torsdag. ♥
TIDSTJUVEN

Himmel och pannkaka så mysigt det ser ut! :D Måste planera in ett besök hos Lundagård snabbt som attan.

Svar: Det är verkligen värt ett besök 😍
Jannike Snellman-Sundström

Josefina

Ser härligt ut! Borde också planera in ett besök dit. :)

Svar: Det tycker jag att du absolut ska göra. :)
Jannike Snellman-Sundström

Aja

Vilket fint inlägg! :-) Välkommen in igen med eller utan din söta kompanjon :-)

Svar: Det blir nog utan nästa gång ;)
Jannike Snellman-Sundström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar