LIVET SOM FÖRÄLDER

Exakt. Att ha henne mellan oss är det mysigaste som finns, ända tills hon börjar sparka och vifta  omkring sig något värrigare. Då är det skönt att hennes säng är nära till hands.

Varje kväll jag nattar ser det ut så här. Jag börjar långsamt smyga mig upp ur sängen och då jag nästan är framme vid dörren så tittar hon upp på mig och proceduren börjar om igen. 

Nu sover hon ändå rätt så länge men ett tag minns jag att hon vaknade kring sju men tack & lov så vände det. Just nu sover vi till nio, tio tiden. Såååå skönt!!

Typisk fredagkväll. En av oss nattar och den andra hämtar mat eller kockar ihop en pizza. 5/7 gånger vaknar hon, såklart. ;)

Igår satt jag med henne i min famn efter att hon somnat. Där och då insåg jag hur stor hon faktiskt är. Jag är glad att hon växer och mår bra men samtidigt känns det vemodigt att hon växer så snabbt. Vi har ingen bebis längre och vet ni vad, för varje dag blir det faktiskt "enklare". Numera är det mer eller mindre nemas problemas att ha henne med på roligheter. Hon följer våra tider, äter samma mat som oss och är en så skön typ att hänga med.

Bildkälla: @ettpärontillmorsa

Linda

Bilderna är minsann igenkänning! Fast är småchockad att du tyckte att vakna 7 var tidigt 😁😉 . Det är (tyvärr) nästan sovmorgon hos oss,men man får va glad för det lilla! (Våra barn e bra på mycket men inte just på att sova).Allt har sin tid..tids nog tar de sovmorgon till lunch (de ljuva tonåren). Jättesöt är hon er lilla Ellie .

Svar: Klockan sju är typ natt för oss ännu. ;) Vi är riktiga nattugglor och kan sitta upp huuur länge som helst så att. Hehe. Hoppas hon ärver våra tider..
Jannike Snellman-Sundström

Renecca

Vad lättad jag blir då du säger att det blir lättare! Alla åldrar har ju sin charm, men då sömnen, amningen, maten OCH bläjbytena krånglar (dottern 10 mån) så hoppas man ju verkligen på en ändring till det lättare. Som tur är hon gó och glad nästan hela tiden, trots strulet. Det är bara den här morsans ögonlock som är lite tunga! ;)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar