FAMILYTIME ♥
För tillfället är allt rätt så intensivt hos oss. Det är en hel del jobb, examensarbete och renovering. Varje dag är utnyttjad till max med allting så då kvällen äntligen kommer är vi för trötta för att överhuvudtaget orka diskutera och fundera desto mer. Men så är ju livet, ibland är det helt enkelt lite intensivare. 
 
 
Tillsammans tid får vi definitivt bäst i bilen, hur konstigt det än låter så bilen är den perfekta platsen att diskutera. Man kan helt enkelt inte göra så mycket annat och ofta kör vi omkring bara för att vi har så mycket att prata om. And I love it! 
 
Men sen kan man också som igår, njuta av solen utomhus med långpromenad och ett stop vid parken så Elle fick leka lite. Under en promenad hinner man också diskutera en hel del, som t.ex. att vi har en vår och sommar fylld med jobb framför oss. ;) Söndagar är för oss vilodag. På söndagar varken jobbar vi (förutom jag ibland då jag blir inringd), renoverar eller annat som förstör familjetiden. Söndagar är heliga här och tillbringas med familj och vänner. ♥
 
Nu är det återigen en ny vecka och vi ska snart börja packa för en veckas semester i Lappland. Tid tillsammans en helt vecka. Snowboard, skidåkning, simning och pulkaåkning för Elle, bland annat sånt står på schemat. Sju sköna dagar väntar framför oss och dessa dagar är välbehövd för oss alla. 
 
Hoppas ni läsare får en skön vecka. Här ska vi kakla färdigt badrummet, [de sista kaklen ska sättas på plats]. tvätta kläder, städa, packa och njuta av solen med powerwalks.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar