NORTH 13.5 JOGGER, NAVY
[ I samarbete med Jollyroom. fi ]
 
 
 Jag har fått en del frågor om vår nya vagn från Jollyroom.fi så nu passar en recension av den alldeles utmärkt.
 
Det är en riktigt smart och praktisk joggingvagn i aluminium som flyttat hem till oss. En joggingvagn från märket North 13.5.  
 
Vagnen är lätt att montera och fälla ihop, dessutom blir den riktigt platt ihopfällt läge så den tar inte mycket plats, något som är viktigt för oss. Vagnen är rekommenderad för barn från 6 månader och upp till 15 kg vilket betyder att Elle kan åka den ett bra tag ännu. Underbart, för jag gillar verkligen att köra den och tack vare att Elle sitter framåtvänd och ser allt som händer tröttnar hon inte på att åka den hur långt vi än går.
 
Nu har vi äntligen hunnit testa den på flera olika underlag. Snö, is, asfalt och leriga grusvägar. På alla dessa får den klart godkänt. Ännu väntar jag på att få testa den i terrängen också men med de rejäla 16" lufthjulen borde det inte vara några problem har jag på känn. 
 
Nedanför har jag listat lite plus och minus enligt min erfarenhet av vagnen hittills. 
 
 
Plus med vagnen:
 
+ Super lätt att rulla tack vare en totalvikt på endast 7 kg och de 16” stora lufthjulen. 
 
+ Handbromsen och säkerhetsremmen på handtaget är ett stort plus och ger en trygghetskänsla.
 
+ Stor och praktisk förvaringskorg.
 
+ Justerbar sufflett som går att ha i många olika lägen.
 
+ Förvaringsfickor med dragkedja på båda sidorna av suffletten där mobil, solglasögon och sånt som behöver vara lättillgängligt kan förvaras under löprundan. 
 
+ Lucka i suffletten så man kan titta till barnet under löpturen utan att stanna.
 
+ Bra pris.
 
+ Lätt att montera.
 
 
 
 
 
Minus med vagnen:
 
- Ryggstödet skulle gärna få gå i fullt sittläge. Nu blir det mera någon form av halvt viloläge i högsta läget.
 
- Suffletten har endast nät bak till, vilket ju är bra för luftkonditioneringen sommartid men nu i kyligare tider hade jag gärna haft något som täcker hela suffletten för att hålla det mesta av vinden ute. 
 

 
North 13.5 är ett nordiskt märke med fokus på den aktiva familjen. På Jollyroom.fi finns ett stort utbud av North 13.5 produkter. Varumärket vänder sig till de som vill ha ett aktivt fritidsliv tillsammans med sina barn och erbjuder produkter så som joggingvagnar och cykelvagnar. North 13.5 försöker tänka på att anpassa sina produkter för de nordiska förhållandena. 
 
 
Jollyroom.fi under kategorin barnvagnar hittar ni vagnen för rabatterat pris. Normalpris är 214,50€ men just nu får ni den för 139,90€ och tro mig, den är värd alla dessa slantar.
EN FÖRSTA TRÄFF MED RENAR
Dagens utflykt blev en första träff med renar för Elle pinglan. Dock trodde hon att det var små kossor och gick mest omring och "muuade". 
 
 
Att försöka få till en bra familjebild är omöjligt. Tro mig. Men sen är vi ju också så här, lite yra! ;)
 
 
 
 
Ni kan ju bara tänka er hur fascinerad hon var av djuren. Sen fick hon mata dom också, vi råkade nämligen hamna mitt i en grupp med japanska turister så guiden erbjöd Elle att också ge dom lite gott, renarna alltså. Och ni kan ju gissa vem som fick all uppmärksamhet. Kamerona smattrade ivirigt och Elle var mitt i rampljuset. 
 
Vi avslutade med kaffe, trip och lite bullar eller "bujja" som Elle säger. ♥ Nu hoppas jag på soligt väder till imorgon, jag har ju en förhoppning om att få lite färg i ansiktet och med mulet kan det bli svårare med sånt. 
 
FINASTE GÅVAN ♥ LEVI & DRÖMBARNET
 
Elle fick finaste gåvan här tidigare i vinter, i form av ett par stickade shorts. ♥ Det är så lyxigt med sådana här gåvor då jag själv inte ens kan lägga upp maskor på stickor. Den typen av handarbete är inte min grej helt enkelt. Jag är väl bra på annat istället. Haha.
 
 
 
Elle matchar dom till vita strumpbyxor, rävsockorna och en tjusig vit tröjan som också var en present från finaste svägerskan. 
Bara det blir varmare så kör vi barbent och sneakers tillsammans med t-shirt och en oversize uppknäppt skjorta. 

Men hörni, nu ska vi njuta av Levi och lapplandsluften fram till fredagkväll. Vi kom fram inatt och att resa med Elle var rena rama lyxen. Tjugo minuter av åtta timmars bilresa var lite gnällig men annars gick det super. Vi valde att resa kvälls/nattetid så hon somnade skönt efter gröt och vällingstop på vägen och vi fick qualitytime i bilen i fem timmar. Dagens utflykt blir till ett mysigt ställe med renar och jag gissar att hon kommer älska det. Vi ser fram emot en skön vecka tillsammans. Får se hur många km det blir på skidorna. ;)
 
Skön söndag till er så hörs vi senare med bilder. Kram. ♥
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar