GLAD & TACKSAM, ÄNDA IN I DET DJUPASTE AV MITT ♥
Känslan just nu är så fantastisk härlig. ♥ Jag har nått ett av mina mål i livet, nämligen en examen på högskolenivå. Igår fick jag hämta ut mitt betyg från posten och det kändes ungefär lika festligt att hämta ut det från Citymarket som att stå på en scen och ta emot betyget direkt av läraren. ;)
 
Utbildningen som normalt är 3 1/2 år lång tog istället 4 år för mig men så födde jag ju en underbar dotter mitt i studierna också. De fyra åren har varit de mest händelserika åren i mitt liv, eller i vårt liv får jag säga. Det har verkligen inte varit någon dans på rosor alla dagar då vi båda två har studerat på heltid och jag inte tog mammaledigt då Elle föddes utan var tillbaka i skolan två veckor efter förlossningen, men vi har samarbetat på bästa sätt och jag känner att vi klarar ungefär vad som helst efter de senaste två åren då det mesta har varit rätt kaotiskt i vårt liv. Nu ska det bli så skönt att få leva ett vanligt typiskt svenssonliv. Inga studier på hälft eller annat som ligger och gnager. 
 
Mitt motto här i livet är att vill man någonting tillräckligt mycket så ser man till att få det också på något sätt och det gjorde jag, om än ett halv år senare än tänkt men jag rodde dessa studier i land och kan härmed titulera mig som estenom. 
 
PS. Jag rekommenderar att inte studera med nyfödd bebis eller barn under två år överhuvudtaget. ;)
Lisette

Bra jobbat! 👏😄 Förstår situationen exakt, sitter själv med skolarbeten högt över öronen som bäst 😅 Håller med om att bebis och studier inte är den bästa kombinationen 😁

Mimosa

Stort grattis och bra kämpat!
Det är verkligen inte lätt att studera med en bebis men som du skrev; om man vill ha nånting tillräckligt mycket så orkar man kämpa till slutet.
Trevlig midsommar!

Hemma Hos Felicia

Stort grattis!!! :D

Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Spännande, inte hört talas om den utbildningen. Vad blir man? Alltså vad kan man jobba med???

Amanda- FOTO

Grattis till examen! :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar