VACCINATION, DOP OCH RENOVERING
Mama: T-shirt: Cheap Monday || Kjol: 2hand
Pinglan: Jeansskjorta: ZARA || Strumpor: Minimosa.fi || Sneakers: Adidas || Tröja: Gåva
Vi började veckan med att äntligen ge MPR vaccinet till Elle. Av olika anledningar har det skjutits fram men nu så. Sen behöver vi vila också efter helgens alla händelser med firande och dop. Min systerdotter döptes och fick så fina namn. Själva dopakten såg vi inte så mycket av då Elle inte var så samarbetsvillig, surprise surprise. ;) 
Semesterns första dag och balkongen har ny gjutet golv och ny rappade väggar. Den runda delen av husets fasad var i dåligt skick. Rappningen hade till största del lossnat eftersom någon plåt aldrig lagts på balkongräcket. Smart, not! Men, som bäst fixar vi det och i augusti målar vi det sista av huset. Vår semester kommer med andra ord bestå av renovering och staketbygge och oj vad det är roligt. Än sålänge iallafall. ;)
Nu har vi hämtat ut paket i form av en blogggåva och handlat lite smått & gott. *hjärtaögon* Och i veckan anländer ännu mera gåvor. Yayy! 
MIDSOMMARAFTON
Hello. Hoppas ni alla hade en fin och framför allt lugn midsommarafton igår. Vår kväll firades för första gången med familjen, vi har tidigare år firat med vänner men nu får vi göra det här till en ny tradition. 
 
Vi började dagen med middag ute vid mamma & pappas sommarställe. För Elle blev det overall och oss andra jacka och tröja. Typisk finsk midsommar. Jag som hade drömt om en vacker sommarklänning och sandaler på fötterna. Nästa år kanske? :) 
 
Idag fortsätter firandet och imorgon har vi dop på schemat. En härligt helg med andra ord. Hoppas ni får en fortsätt fin midsommarhelg, själv njuter vi extra mycket då B's semester börjar på måndag. 
GLAD & TACKSAM, ÄNDA IN I DET DJUPASTE AV MITT ♥
Känslan just nu är så fantastisk härlig. ♥ Jag har nått ett av mina mål i livet, nämligen en examen på högskolenivå. Igår fick jag hämta ut mitt betyg från posten och det kändes ungefär lika festligt att hämta ut det från Citymarket som att stå på en scen och ta emot betyget direkt av läraren. ;)
 
Utbildningen som normalt är 3 1/2 år lång tog istället 4 år för mig men så födde jag ju en underbar dotter mitt i studierna också. De fyra åren har varit de mest händelserika åren i mitt liv, eller i vårt liv får jag säga. Det har verkligen inte varit någon dans på rosor alla dagar då vi båda två har studerat på heltid och jag inte tog mammaledigt då Elle föddes utan var tillbaka i skolan två veckor efter förlossningen, men vi har samarbetat på bästa sätt och jag känner att vi klarar ungefär vad som helst efter de senaste två åren då det mesta har varit rätt kaotiskt i vårt liv. Nu ska det bli så skönt att få leva ett vanligt typiskt svenssonliv. Inga studier på hälft eller annat som ligger och gnager. 
 
Mitt motto här i livet är att vill man någonting tillräckligt mycket så ser man till att få det också på något sätt och det gjorde jag, om än ett halv år senare än tänkt men jag rodde dessa studier i land och kan härmed titulera mig som estenom. 
 
PS. Jag rekommenderar att inte studera med nyfödd bebis eller barn under två år överhuvudtaget. ;)
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar