S E M E S T E R ♥
Sista veckan av B's semester har inletts och vi har äntligen kommit oss iväg på årets sommarresa. Varje sommar försöker vi göra nånting roligt som att resa någonstans och upptäcka nya platser. Alla år tidigare har vi bott på hotell men i år blev det husbil. Känns så långt ifrån vad jag egentligen skulle resa med men så här ett halvt dygn sen start känns det helt okej. Får se vad min åsikt är om några dagar. ;)
Det positiva med husbil är att man har möjlighet att få se och uppleva så mycket mer. Normalt då hotell är bokat och klart blir det enkelt att man kör från punkt A till B och missar allt fint som finns längs vägen. Åtminstone vi är sådana. Och prisskillnaden, vi har alltid betalat omkring 130€/natt för hotell + bensin till bilen. Nu med husbil betalar vi bensin och endast en liten summa på några tiotals euro. Det betyder mer shopping med gott samvete. Dock har jag ingen aning om vad dygnshyror för en husbil normalt kostar!? Vi har den lyxen att glida omkring med B's föräldrars. Gratis. ;)
Idag har vi hängt på Yyteri beach ända tills kidsen blev sådär lagom trötta och dagsvila väntade. Förresten är stranden så värt ett besök. Vi har dessutom bästa möjliga ressällskap av Elle's bästis och hans mamma & pappa. Att resa med andra som har barn ger mig mindre ångest och åtminstone jag kan slappna av på ett annat sätt.  
 
Nu fortsätter vi mot Helsingfors, högholmen och ZARA. För mig är resans höjdpunkt att slippa till ZARA's och MANGO's rea. Helt galen men jag är fullt medveten om det. ;)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar