FINT PÅ VÄGGARNA ♥

I samarbete med Aveo

Fina väggar i ett hem gör så mycket. En tjusig tapet ramar in ett rum och ger en personlig touch och förändrar på många sätt. En tapet skapar känslor.


I vinter har vi ett projekt inplanerat [än sålänge] nämligen den förfärliga lilla toaletten. Vi gjorde en snabb renovering då vi flyttade in innan vi ens kunde börja använda den, i sånt skick var den. Hur som, där har vi tänkt ha en tjusig tapet på en av väggarna. 

Valet av tapeter till lilla toaletten står mellan dessa tre. Jag är en sucker för grönt och kan tänka mig att gå all in där. Det är väl kanske det tacksammaste rummet i ett hem man kan göra lite vad som helst med. :) 

Tapet 1 kommer från Marimekko och hittas HÄR | Tapet 2 kommer från Christian Lacroix och hittas HÄR | Tapet 3 kommer från Boråstapeter och hittas HÄR.

Just nu har AVEO en tapetkampanj på gång, kampanjen pågår mellan 20.7-15 och  ger 20% på hela AVEO's tapetsortiment med koden SUMMER2017.

Passa på nu att tapetsera om barnrummet eller något annat ni rum ni tröttnat på och känner att behöver livas upp. Semestertider ska väl gå åt till sånt. ;)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar