LÖRDAGSFYNDET
Lördagen kickades igång med morgonpromenad för mig och minitypen. Den promenaden gick via Åldringsvännerna som tur nog för oss riktigt öppnat då vi gick förbi. Och den dagen hade jag verkligen turen med mig. 
Det är så sällan jag hittar möbler nu för tiden förutom någon stol då och då. Folk är ju som galna på en viss typ av loppismöbler numera, till skillnad från förr i världen då det fanns hur mycket som helst att välja på. Men ser ni, på lördag var det bestämt att jag ändå skulle hitta nåt.
För se vilken rackare jag kom hem med. En teakmöbel i perfekt skick. Promenaden slutade med att jag spurtade hem och hämtade bilen för att få med mig skänken hem. På samma gång som jag hämtade fyndet rullade Åldringsvännernas egna bil in på gården och jag stod nyfiket kvar för att kolla om det möjligen fanns nåt fint där i bilen till mig och vet ni, det fanns det men jag känner att de fynden får komma i ett särskilt inlägg. 
 
Och nej, jag har fortfarande inte riktigt orkat ladda kameraskrället. ;) Sen tog magsjukan oss också med storm. Jestas vilka dygn vi lägger bakom oss. Att se en ettåring kasta upp gör att man som förälder i den situationen känner sig så hjälplös. Stackare. ♥ Men skam den som ger sig, vi ser ljuset i tunneln och är nog snart friska. Fattas bara att vi måste ställa in helgens spaweekend som han & jag ska iväg på. Den hoppas vi inte på.
Sara Bladh

Riktigt snyggt! Magsjuka är inget kul, krya på er

Svar: Nej verkligen inet. Förhoppningsvis är det inte så långvarig. :)
Jannike Snellman-Sundström

Amanda Jona [SPONTAN]

Åh så fin möbel du fyndade! :)

Svar: Visst. :)
Jannike Snellman-Sundström

Rebecca

Tipsar dej att Elsa Möbel i Kronoby har flyttförsäljning och slumpar bort många häftiga retromöböler på t.ex Loppis utan regler på facebook. Såg många möbler å började strax tänka på dej :)

Svar: Tack för tipset. Jag har faktiskt handlat av henne. ;)
Jannike Snellman-Sundström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar