NYTT I MAMAS GARDEROB
Det är ju inte bara Pinglans garderob som fylls på ganska snabbt här hos oss. Även min garderob har en tendens att fyllas. OBS OBS! Jag säljor av massor också men regeln ett plagg in, ett plagg ut  verkar ändå ha lämnat huset för ett bra tag sedan.
 
Jag använder såklart en hel del då vi ytterst sällan är hemma om dagarna och att gå ut med långkalsonger och en noppig tröja är ju inte nån hit. Min ursäkt för att handla nytt är dock väldigt dålig - förutom att jag såklart använder allting så kanske jag också börjar jobba snart och då behövs de ju. Tja, ni hör.
Jag använder alla ursäkter jag kan för att handla något i klädväg. Men, nu har vi strypt shoppingkategorin radikalt så här blir det inte så mycket nytt varje månad för resten av året. På tal om det så kommer ett intressant inlägg om ekonomi upp bara jag får finslipa det lite.
 
I Tammerfors kom jag nog med den dåligaste ursäkten ever. "Alla ska väl få nånting då man är på resa och Elle har ju fått en hatt och du massor med nya kläder. Då kan ju inte jag komma hem utan nånting, det är ju inte rättvist." Alltså det här va ju typ på en femårings nivå men sån är jag ibland. Han var ju inte av helt samma åsikt men ofta får jag min vilja igenom, förutom att välja badrumskakel. Hahh!

Om det är någon som gillar rea här i stan så är det jag. I Tammerfors var reahörnan det första jag kollade in i varje affär vi gick. Skadad eller nåt kanske? 
 
Och ser ni vad rean levererade. En randig skjorta och en skön college med volang som en rolig detalj. Två bra fynd för under tjugolappen tillsammans, det ni. Nu önskar jag mig bara en sak: NY KAMERA!  Jag tappar blogglusten med alla urdåliga bilder.
 
Nåjaa, tillbaka till bloggjobb. Har tusen saker på hälft som jag skjutit upp i evigheter på grund av EA-arbetet. Ha en fin onsdag. ♥
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar