MIN FRAMTIDSDRÖM

Alla har vi våra framtidsdrömmar. Barn, egen bostad, ekonomisk trygghet osv. Allt det där har/är också min dröm och nu har den uppfyllts. Det är ingenting som serverats på silverfat, vi har jobbat hårt båda två och nu sitter vi här med något som är de flestas dröm men självklart inte allas. Vi drömmer alla om olika saker.

 

Men sen har jag också en till framtidsdröm, som grott fram mer och mer det senaste året i och med examensarbetet och det är en dröm som jag sakta men säkert kan nå genom hårt arbete. 

 
Jag är inte den som strävar efter att vara ekonomiskt oberoende vid 35 års ålder. Inte heller den som strävar efter att kunna gå i förtidspension vid 45. Inte den som har stora drömmar om att äga en lyxig bostad på Franska rivieran. Jag är en ganska vanlig typ och önskar en vardag med Kärlek, trygghet och krafter att orka vara den bästa mamman för just Elle och den bästa partnern för Han. ♥
Min dröm är att få jobba med gravida och nyförlösta kvinnor. Att hjälpa dom med styling vid alla tillfällen som t.ex. fester. Jag har egen erfarenhet av att vara gravid och det är något som jag också tror att behövs för att jobba med just kvinnor som är i detta tillstånd. 
 
Efter gårdagen känner jag ett sånt lyckorus. Jag hade turen att få jobba med ett härligt gäng som jag verkligen klickade med. Under ett årstid har jag läst in mig på ämnen som graviditet och styling vid en graviditet. Jag har gått djupt in på hur kroppen reagerar fysiskt och framför allt psykiskt under en graviditet och hur man kan klä sig med det som passar för just den kroppsform man har just då, för jaa, kroppen förändras. Hur man verkligen lyfter fram den fina magen istället för att dölja den med stora kläder. Som gravid är man oftast så vilsen. Man känner inte igen sig själv och under min graviditet önskade jag så många gånger att någon hjälpt mig. Vi hade fyra bröllop att gå på under sommaren då jag var mer eller mindre höggravid och jag kände mig helt ärligt som en elefant. Att hitta smickrande plagg kändes omöjligt och nu då jag ser tillbaka ångrar jag speciellt en av klänningarna jag bar. Den lyfte fram magen på ett allt annat än smickrande sätt. Ni förstår kanske.
Jag drömmer om att få hjälpa andra. Att få känna sig vacker i alla lägen. ♥ Något som kan vara speciellt svårt som gravid. Det är min dröm. 
H

En fin idé och lycka till! :) Har du funderat på styling för ammande kvinnor? Själv hade jag inga problem med att hitta kläder och fortsätta med "min stil" under graviditeten men under amningen var det desto svårare, så där skulle jag ha tyckt om att få stylinghjälp.

Svar: Tack. :) Absolut, som sagt tänker jag också för mammor. Amning har jag ju tyvärr ingen erfarenhet av men allt går ju om man är villig att lära sig.
Jannike Snellman-Sundström

Mickan

Jag tänker definivt anlita dig sen om typ 10 år då min dröm om att få barn går i uppfyllelse :)

Svar: Härligt. Ser fram emot det. :)
Jannike Snellman-Sundström

Michelle

Tror absolut att du kan göra drömmen till verklighet och wow vad snygg du är på bilderna! <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar