ETT ÅR & FEM MÅNADER
Vilken underbar ålder det är, ett år och fem månader och vilken utvecklingsfas det är, ett år och fem månader. Vi har mycket roliga dagar här hemma hos oss just nu. Det är lite som att ha ett eko med sig då hon numera försöker snappa upp våra ord och vi pratar mest hela tiden, hon ett språk som ingen av oss förstår men vi försöker svara iallafall. 
 

Det är så fantastiskt att se och höra då hon verkligen vill berätta något. Då hon pratar och pratar med både oss och med människor som går på gatan utanför. Förutom att hon ropar hej till dom så vinkar hon också och några gånger har någon typ sett henne och vinkat tillbaka. ♥ Igår tårades faktiskt mina ögon lite då jag nattade henne och vi bad kvällsbönen. Hon försökte knäppa händerna och sen låg hon helt tyst och stilla sålänge vi bad. *snyft snyft*. Efteråt pratade hon på i evigheter tills sömnen tog henne med sig till drömmarnas land.

 

Det är inte bara glansdagar, oh nej! Det skriks en hel del också och nej är ett väl använt ord, precis så som det ska va i en liten människas liv. Nu vill jag bara spara allt detta på en burk, sätta locket på och spara det för all tid framåt. Lilla hjärtat vårt. 

 

Med det önskar jag er en skön fredag och en skön helg. Kram!

Eleonora Adriana ♥

Såå söt!

Amanda Jona [SPONTAN]

Sötnosen! Underbart att se den utvecklingen hos henne :)

Viktoria

Vilken liten sötnos!

michelle

Åh när är din lilla dam född? :)

Svar: September 2015. :)
Jannike Snellman-Sundström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar