EN TISDAGS ELLE OCH DE VACKRASTE GÅVORNA ♥
På söndag kom två fina typer, nämligen min bror & hans fästmö, med de allra finaste gåvorna till Elle. ♥ Handarbete i form av en stickad tröja och de sötaste stickade shortsen. Om det är något jag värdesätter högt i gåvoväg så är det handarbeten och ofta ofta önskar jag att jag själv också kunde ge bort sånt, sånt som jag själv gjort, något som det ligger tid och kärlek bakom och som man vet att de flesta värdesätter högt. Självklart är vi tacksamma för alla gåvor men för mig klappar hjärtat lite extra för t.ex. en hemstickad tröja och de sötaste shortsen. Tack Erica & Kevin ♥
 
 
 
Igår hämtade vi också ut ett av vårens sko par i form av gummistövlar. Dessa ankelhöga gummistövlar är som ni förstår inga skor att stå ute i lera och hoppa med eftersom det finns risk att insidan blir fylld med lera. ;) Vi kan kalla dom typ stadsskorna. En regning dag och de är perfekta att slänga på Pinglans fötter istället för ömtåliga sneakers. Redan nu går hon omkring med dom här hemma och vägrar ta bort dom så antagligen är de mycket omtyckta redan.
 
 
Tröja: Gåva
Stövlar: Jollyroom
Michaela

Hej! Vi är på jakt efter den svarta barn hatten med kaninöron, som ni på bilden gjort om med en pälsboll:). Har ni köpt den nyligen? Vet att den är från HM men hittar den inte på deras hemsida:(..
Tack på förhand!:)

Svar: Hej. Vi köpte sista exemplaret på rea i Tammerfors i februari så jag tror tyvärr inte att de fås längre om inte H&M har kvar den i lager i deras andra affärer. :)
Jannike Snellman-Sundström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar