RECENSION AV NORDBJÖRN

Blogginlägget innehåller blogg gåvor i samarbete med Jollyroom.fi
(null)
För det första så är de ju super fina, Nordbjörns plagg. Jag är så glad att jag valde färgen orange på jackan istället för rosa. Det kan ju förstås också bero på att jag inte är jätte svag för rosa färger. ;)
(null)
Alla detaljer är helt i min smak och fuskskinnet på luvan är ju ett måste på en så här fin jacka. Storleksmässigt motsvarar storlek 100 en vanlig 104. Elle har numera 98/104 på de flesta kläder och den här är lite på större sidan, som också 104 är för henne än sålänge. Att den är lite större är jätte bra då hon tydligen växer i raketfart nu och jag vet att ett extra lager kläder lätt får plats innanför utan att det blir för trångt.
Det jag upplever negativt med jackan är att luvan hänger onödigt mycket, det hade gärna fått sitta en extra knapp högre upp så hade den hållits bättre på plats. 
(null)
Byxorna upplever jag då istället som väldigt små i storleken. Vi har också dessa i storlek 100 men jag skulle säga att de mera motsvarar storlek 90. Nu i efterhand inser jag att hon hade behövt en nummer större. De går bra på än sålänge men jag hade gärna haft dom lite lösare. Super är dock hängslen, då vet man att magen aldrig kikar fram ifall jackan dras upp under lek. 

Skorna är smala och trånga. Elle vill inte alls använda dom och det förstår jag, hennes fötter är rätt så breda. Handskarna sitter dock bra och ännu har hon åtminstone inte haft kalla händer. Sen är hon så jätte varmblodig och skulle helst inte ha nåt på sina händer men de sitter hur som helst bra den lilla tid de hålls på. ;) Mössan är tjock och varm. Den kommer hon inte att frysa i så den får flera + poäng. 

Summar summarum så rekommenderar jag en storlek större än kidsen normalt använder och nej, ni kommer nog inte att frysa i Nordbjörns vinterplagg med rätt underställ och lager på lager. 

På Jollyroom hittar ni Nordbjörns kläder och många andra märken under kategorin kläder.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar