DAGIS, JOBB OCH MODELLERA
(null)
Idag har vi varit på dagis och jobb. Det är så skönt att Elle trivs så bra och att lämningarna går bra. Det känns så tryggt att lämna henne där med personalen. De är verkligen helt underbara och jag rekommenderar verkligen dagiset. Idag då jag hämtade henne sprang hon emot mig med öppna armar och då ville jag gråta en skvätt av lycka och tacksamhet men lyckades hålla mig, såklart!  

Ikväll började hon plötsligt sjunga tipp tapp och göra rörelser till sången. Det är galet hur snabbt de lär sig. Nu får vi sjunga tipp tapp resten av året. 
(null)
De dagar hon är på dagis gör vi inte så mycket  mera än njuter här hemma resten av kvällen. Jag har lagt märke till att hon har fått utlopp för all sin energi under dagen och tycker bäst om att måla med vattenfärger eller hålla på med sin modellera. Helt enkelt något lugnt och rogivande. De snart två månaderna hon har gått på dagis har hon utvecklats massor och bortsett från blöjor och napp känns det som att vi verkligen inte har någon bebis längre. För Elle som är ensam barn och varken blyg eller tillbakadragen på något sätt var det här ett mycket bra beslut och jag är så glad att vi tog det.

Snart är det jullov och lata dagar hemma väntar tillsammans med B som har långledigt. Åtminstone för dom två, sen får vi se hur mycket jag jobbar.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar