PROJEKT GÄSTRUM
Undangömd från resten av huset finns ett rum som i tiderna fungerade som butikspersonalens kök/omklädningsrum och detta rum ska äntligen bli det som det passar bäst till, nämligen gästrum. Vi har ofta nattgäster så rummet kommer inte att stå oanvänt. I anslutning till rummet finns också en liten ingång och liten toalett. Vilken lyx att kunna erbjuda sina nattgäster egen ingång och egen toalett. Dessutom har de kylskåpet och skafferiet bara några steg bort. [så lyxigt som det låter är det ju inte riktigt. ;)]
 
Nu är frågan den om vi ska renovera nu direkt eller ta det i bruk såsom det är just nu. Renoverar vi så ska golvet slipas och lackas med samma nyans som vårt sovrumsgolv. Väggarna ska målas och golvlister ska bytas ut till nya snyggare och fräschare med en lyxigare känsla i sig. What to do? 
 
Så här ser rummet ut just nu. Orsaken till att ena väggen är spacklad är för att det tidigare satt en rätt så förfärlig tapet där som revs ner ganska direkt.  
Jag hoppas vi får till ett riktigt mysigt och trivsamt gästrum. Vem vet, kanske vi själva turas om att sova där. ;)
Petra

Jag skulle satsa på att fixa väggarna nu, men lämna golvet. Om det ändå kommer en säng dit och eventuellt andra möbler så är det lätt att slänga in en stor och mjuk matta som ändå täcker största delen av golvet :).

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar