FEST I FUNKISDRÖMMEN
Igår kväll var det fest i Funkisdrömmen. Vi grillade och åt massor av gott tillsammans med goa vänner. Altanen var fylld med långbord, barnbord, grill och myshörna och ännu en gång konstaterades att den är på tok för liten. Men vi fick rum, finns det hjärterum så finns det stjärterum sägs det ju. 
 
Som vanligt har jag aldrig tid att fota och fixa det sista fixet innan gästerna kommer, tidsoptimist som jag är. Gråa linnedukar blev beiga istället och stolarna plockades från husets alla vrån och är salig blandning [röra]. Mattan hittade jag i garaget och kuddarna från dagbädden i runda rummet. ;) Nästa år förstoras altanen och ett ordentligt bord med rum för parasoll i ska stå på terassen. 
 
Nu blir det till att plocka fram allt igen, duka om och invänta kvällens gäster. Här blir det fest för fulla muggar och jag hoppas innerligt att regnet förstår att hålla sig borta. Plan B är att duka med långbord inomhus men nu har jag ju sett fram emot ännu en kväll utomhus och vädret ska inte få hindra det. Vi hoppas på uppehåll. 
 
Ha en skön torsdag och passa på att njuta utomhus för snart är den över, sommaren som aldrig kom!
JUNITJEJ

Åh, så trevligt det ser ut!

TIDSTJUVEN

Ser verkligen ut att ha varit en trevlig fest! :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar