SÅ MÅNGA KÄNSLOR ♥
Vi har en intensiv period på gång hemma hos oss. Tvåårs trots DELUXE stegade in genom dörren. Det är bäst [och lugnast] att tassa på tå och försöka få allt att gå så smidigt som möjligt. Det behövs så lite för att sätta igång hela karusellen. En så liten kropp med så mycket känslor. ♥ Och för de små är det säkert mycket jobbigare än vad vi vuxna bara kan ana. 
 
Att gå ut genom bakdörren istället för framdörren var ett stort misstag, fick jag lära mig igår minsann. Det slutade med att skorna flög och den minsta av oss vägrade gå ut alls. Vem vill gå ut genom fel dörr?
 
Men så är det alla härliga stunder däremellan som ger så mycket mera energi än vad hela trotsandet tar. Alla kramar, pussar och skratt. Lilla älskade Pinglan. ♥
MYSIGASTE FÖRMIDDAGEN
Vilken skön start på dagen vi fick igår. Efter frukost tog vi cykeln till Michelle och påvägen svängde vi in via Skorpan och köpte med oss kanelbullar till fikan. Elle pratade om Kenzo hela morgonen och var så glad att äntligen få träffa honom. Tack vare Michelles jobb har vi nu möjlighet till fler mysiga morgnar i soffan med kaffe, kaneulbullar och smoothies och det är guld. ♥
ETT ÅR I FUNKISDRÖMMEN
För ett år sedan skrev vi på de sista pappren och huset blev vårt. Att drömmen om huset faktiskt slog in har jag ännu idag svårt att förstå. Jag är så glad och tacksam över den möjligheten, ända in till djupet av mitt hjärta. ♥
Vid första riktiga mötet med huset var vi sålda båda två, vilket är helt knasigt egentligen med tanke på hur det såg ut och i vilket skick utsidan och en del av insidan var.
Nu i sommar har vi [läs min händiga man] målat, murat, gjutit och rappat färdigt både fasad och sockel, okej okej, några meter sockel har vi kvar, med hjälp av våra familjer. Fler bilder av det färdiga resultatet kommer då fönsterplåtar och andra detaljer är på plats.
I och med att även sockeln målades i sommar blev jag mer och mer sugen på att också göra våra trappor svarta, dock vet jag inte vilken dunderfärg det finns för just trappor. Jag tänker att svarta trappor hade varit så snyggt till den rena fasaden och gruset som kommer på gården. 
Den här bilden har ni sett förut men ännu är jag helt galet nöjd med vilket resultat man kan få med lite färg och en snygg entré gör mycket. 
 
Där under sommarängen dolde sig en terass. Ifjol målade vi fasaden och dörrarna och i år byggde vi det höga och täta staketet. Den här terassen ligger mot syd och med skydd från båda sidorna är det galet varmt och skönt här på sommardagarna. LYX!
Fester med många gäster får rum här på vår terass och vi som älskar att ha människor omkring oss tycker ju såklart att det är guld. Hit är alla välkomna. ♥
 
En liten del av förändringar som huset genomgått. Mycket mer finns att visa men så småning om, bara de sista detaljerna kommer på plats ska jag visa mera. Nu ska vi äta frulle och sedan cykla iväg och hälsa på Michelle & Kenzo. Fin dag till er. 
 
Kram.
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar