LUNCHBJUDNING OCH BUSIGA KIDS
Vilken härlig tisdag. Vi blev bjudna på lunch hemma hos Karin. Solen skiner. Vädret är varmt och visar flera + grader. Nu är det verkligen vår hörni flickor. 
 
 
Elle Pinglan var också med och fick busa av sig med Jamila & Sigge, dock fastnade dom busarna inte på bild den här gången. ♥
 
 
 
Fina Ida & Karin. ♥
 
 
Karin hade bakat en super god kaka till kaffet, nu kan jag tyvärr inte receptet men vill någon ha så kan hon säkert berätta vad den innehåller. :) 
 
Någon lugn och ro kring bordet var det inte, även om det ser ut så. Jag delade min kaka med Elle som så gääärna skulle smaka, dock åt hon helst grädden med bara händer. Vi mammor hann inte säga många ord till varann. Istället var det kids som skulle serveras det ena och det andra och en liten en som sprang till trappan och klättrade upp i racerfart innan jag ens hann blinka. Den ena spillde också ut vatten på golvet och tyckte det var hel festligt att plaska omkring. Vem den lilla typen var behöver jag inte nämna. ;) Tja, ni hör, med barn i farten är det ingen lugn & ro, och så ska det få vara. Lite roligt och knasigt kaos helt enkelt!

 Här sover Elle middagsvila så jag tänkte passa på med att börja röja ute på gården. Där finns det minsann att göra förstår ni. Skön tisdag till er och njut av vädret. Vi är ju inte direkt bortskämda med super väder här i landet. Tyvärr!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar