EN EXTRA LYXIG LÖRDAG
[ I samarbete med stadshotellet i Jakobstad ]
 
 Som småbarnsmamma är det riktigt lyx att bli bjuden på brunch en helt vanlig lördag förmiddag. Ännu lyxigare känns det då sömnkontot ligger på noll. Här en lördag var en sån dag, då jag åt brunch med ett härligt gäng på stadshotellet här i vår lilla stad. 
 
Stadshotellet i Jakobstad har gjort lite nysatsningar och en av dessa är brunch på lördagar i restaurangen Per-Brahe & Ludwig. Brunchen serveras mellan 11 och 14, vilket ju är perfekt tid om man kör lite shopping på samma gång.
 Sällskapet i form av fina bloggvänner var guld. Och Cindys lilla sötnos Charlie fick också vara med. Babysar alltså, jag skulle kunna gosa ihjäl mig och Charlie var helt ljuvlig. ♥
 Och vilken brunch sen. Det var svårt att veta var man skulle börja. Jag är ju den som gärna går loss på det söta men den här gången började jag med lite annat. Gott bröd, äggsmör, fräscha frukter, grönsaker, stekt bacon, knackkorvar o.s.v. o.s.v. 
 
Som efterrätt på hela kalaset blev det pannkaka med grädde & hallonsylt samt godaste kaffet från Rogers Coffé. Smaken african var ny för mig, och fick klart godkänt, som alla andra av hans sorter jag smakat. 
Äntligen har vi också här i stan ett ställe att inta brunch på. Den mysiga miljön gör hela upplevelsen ännu bättre. Ett tips från mig är att ta med mannen/pojkvännen eller bästa kompisen en lördag morgon och njuta av brunchen tillsammans, ni vet, en lite dejt så här en helt vanlig lördag morgon. 
Mie Jensen

Åhh älskar brunch! Ser supergott ut dessutom!

Svar: Det var super gott. :)
Jannike Snellman-Sundström

TIDSTJUVEN

Ett brunchställe var precis vad Jakobstad behövde! :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar