DET ICKE SÅ PRYDLIGA HEMMET
 
Vi har ytterst sällan särskilt bra städat. Aldrig ligger varje sak på sin plats och sällan är tvättkorgen tom och diskbänken skinande ren. Vi lever och bor och det ska få synas, precis så som man borde göra men ändå så ursäktar jag mig varje gång vi får oväntat besök, [ eller väntat också för den delen. ;) ]. 
 
Varje gång blir jag lika arg på mig själv för att jag ännu en gång ursäktat mig. Vem i hela världen behöver bry sig om att soffan är nersmulad med Elle's snacks eller att bordsduken har en kaffefläck eller att ännu värre, diskbänken svämmar över av smutsdisk. Antalet dagar vår säng är bäddad under ett år kan räknas på en hand. Antalet gånger vi tvättar fönster per år kan räknas på ett finger, om ens det. Den omtalade fredagsbuketten som jag mer än gärna har såklart, den infinner sig hos oss cirka en gång i månaden.
 
Det är väl bara så att städning, hushållssysslor eller fredagsbuketter på bordet inte står högst upp på prioriteringslistan. Hellre kör jag vagnrally med Elle genom hela huset eller bygger kojor under vardagsrumsbordet var vi läser om Max och hans kaka, och fast äter en kaka själva där i kojan. Sånt gör jag så mycket hellre än, plockar, fixar, dammsuger och fräser om att resten av familjen minsann kan plocka och städa efter sig de också.  
 
 
Nu ska jag inta kaffet och tittat på de sista två avsnitten av Unga mammor innan jag nappar dammsugarn igen och suger upp de sista smulorna. Den här fredagen städar jag, så får vi ser hur det blir med nästa. ;)
 
Ha en skön helg alla ni. ♥ 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar