ATT SPRINGA MED LÄTTA STEG
[ I samarbete med Jollyroom.fi ]
 
 
Det känns underbart i både kropp & knopp att vara ute på långa promenad i vårvädret, eller ska vi säga i det som var ett underbart vårväder, nu har vi istället slask och snö på vägarna. Vi har kommit så bra igång med att ta långa turer varje dag, jag & Pinglan så det här vädret ska inte få stoppa oss. ♥
 
 
Jag kan inte säga att det endast beror på den nya joggingvagnen det här med att älska promenader men en stor del bidrar den nog med. Den är så otroligt lätt att köra och jag är så otroligt taggad varje gång vi far iväg. Elle sitter dessutom framåtvänd vilket gör att hon hänger med i allt som sker runt omkring och har ro att sitta länge. 
 
Blir hon trött under promenaden viker vi bara ner ryggstödet och så somnar hon på några minuter skönt nerbäddad i åkpåsen. Med åkpåsen känns vagnen inbäddad och mysigare att använda i kallare väder. Nu har vi har kört med två olika, en i dun då det är kyligare i luften och en lättvadderad då det känts lite varmare. Åkpåsarna är lika enkla att fästa som i vilken vagn som helst tack vare fempunktsbältet.
 
 
 
Vi promenerar så gott som varje dag nere vid hamnen så här omdagen då vi fortfarande hade fantastiskt sen vinterväder passade jag på att fota vrålåket. Där bland alla båtar som ännu ligger övertäckta på land men som så småningom ska sjösättas. Den tiden längtar vi efter och det tror jag inte att vi är ensamma om. 
På Jollyroom.fi under kategorin barnvagnar hittar ni vagnen för rabatterat pris. Normalpris är 214,50€ men just nu får ni den för 139,90€ och tro mig, den är värd alla dessa slantar. 
 
Här kan ni också läsa min recension av vagnen. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar