ATT HOPPA I VATTENPÖLAR MED STIL
[ I samarbete med Jollyroom.fi ]
 
Klockan hade knappt slagit nio på lördagmorgon innan vi stod där i vattenpölen och hoppade. Man skulle nästan kunna tro att det är en liten leopard man umgås med. 
 
 Elle fick busa runt i snön [som förresten redan hade lämnat vår gård en gång men som bestämde sig för att komma tillbaka] i sitt nya fräsiga leomönstrade regnställ från Jollyroom.fi. Nya regnkläder skadar inte i det här vädret var det snöar en dag, regnar en dag o.s.v. Kanske vi får bära regnkläder året runt snart? 
 
Bästa med regnkläder är att man så enkelt bara sköljer av dom all smuts i duschen. En vanlig overall måste nästan tvättas i maskin för att få bort all ingrodd smuts.
 
Vi fikade på terassen då solen äntligen kom sig så långt och oj vad vi gillar det. Att fika utomhus. ♥ Och så söt hon är, där hon sitter i sitt nya regnställ. 
 
  + Gummiband nere vid fötterna
+ Resår vid ärm och benslut.
+ Ställbara hängslen.
+ Reflexdetaljer på ärmar och ben. 
Avtagbar huva
 
 
 
 Regnstället kommer från Nordbjörn och hittas på Jollyroom under kategorin ytterkläder där det också finns i andra färger samt modeller. Elle´s stövlar hon har på bilderna kommer också från Nordbjörn. [ ej samarbete ]. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar