ATT HA EN HEL SVART BASTU
 Vår bastu blir svart. Svart golv [ samma som resten i badrummet ], svart tak, svarta bänkar och svarta väggar. B är inte helt övertygad men det kommer att bli snyggt, det vet jag. Som på bilden, lite så tänker jag. Jag som inte är någon bastubadare kommer antagligen att bli det nu. ;) 
 
 Igår handlade vi färg. På väggarna stryker vi två gånger med SUPI ARCTIC. Väggfärgen har lite shimmer i sig, något han också var lite tveksam mot men jag fick min vilja igenom. Haha.
 och bänkarna två gånger med SUPI SAUNAVAHA svart. 
Jag ska snart visa er lite bilder från hela badrummet. Vi har monterat handfat och tillhörande skåp och jag håller som bäst på att måla och fixa vitrinskåpet som också ska stå där. B har satt lister och pardörrarna som leder ut till altanen står i garaget och väntar på att få färg. Lite så. 
 
Nu ska jag surfa vidare i jakt på snygga handdukar, kuddar till bastun, fräsiga badrumsmattor och annan badrumsinredning. Ha en fin fin fredag & helg. ♥
Jennie

Vi hade helsvart bastu i vårt Helsingfors-hem. Hur snyggt som helst tycker jag 😊🙌🏻

Bella

Tack, tack tack för tips på färg! Har länge tänkt att jag vill måla om vår bastu svart men har inte haft ork o lust att fundera på hurudan färg vi ska ha o nu vet jag precis vad jag ska köpa! :D Kommer du ihåg pris på dessa?

M

Vi har svart bastu men träfärgad bänk! Har hört att bänken blir för varm att sitta på om man lagar den svart..

TIDSTJUVEN

Häftigt med helsvart bastu! :D Hade vi inte bestämt oss för att ta bort bastun helt hade vi nog också gjort den svart precis som ni. Men vi är inga bastubadare och kom fram till att det är bättre att ta bort den och få mer utrymme i badrummet. Kanske blir det en jacuzzi eller ett badkar istället. :)

Christina

Svart bastu är så snyggt! :)

Anonym

Fint med svart, har vi åxå! Och vi har inte märkt att bänkarna blir för varma 😊

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar