A L B M I H A N G E R
[ I SAMARBETE MED GEDIGO PIECE OF FINLAND ]
En av favoriterna i vårt hem är hängaren Albmi från Gedigo Jag tror inte att det finns ett enda rum hos oss som inte skvallrar om att det bor en väldig modefantast här och även på Albmi hängaren syns det. Där har jag satt fram några favoriter. 
Pälsväst, skinnjacka, skepparmössan, favoritväskan, hatt, klackar och lite modemagasin. Jag gillar att den är dubbel och rymmer flera plagg och prylar.
 
Just nu hänger den i vårt sovrum men jag har på känn att den kommer att flyttas runt lite här och där i huset då Albmi hängaren kan användas på flera olika sätt. Trämaterialet på hängaren är gjort av asp som klarar fukt bra och passar därför även i badrummet för förvaring av handdukar. Lika snyggt är det att fästa den direkt på väggen istället för en tavla och hänga någon tidning och annat roligt på.

Lädret på Gedigos produkter är tillverkade av naturgarvat läder och innehåller ingen krom vilket gör den ekologisk. Alla Gedigos produkter är också handgjorda och producerade på den mest naturliga väg. Var produkt för sig är helt unik. One of a kind. 

HÄR hittar ni Gedigos hemsida och på instagram kan ni följa @gedigo.pieceoffinland för mera inspiration.
 
I Jakobstad hittar ni produkter från Gedigo Piece of Finland i den ljuvliga butiken Legera. 
Elin

Så fint du har det!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar