ATT HOPPA I VATTENPÖLAR MED STIL
[ I samarbete med Jollyroom.fi ]
 
Klockan hade knappt slagit nio på lördagmorgon innan vi stod där i vattenpölen och hoppade. Man skulle nästan kunna tro att det är en liten leopard man umgås med. 
 
 Elle fick busa runt i snön [som förresten redan hade lämnat vår gård en gång men som bestämde sig för att komma tillbaka] i sitt nya fräsiga leomönstrade regnställ från Jollyroom.fi. Nya regnkläder skadar inte i det här vädret var det snöar en dag, regnar en dag o.s.v. Kanske vi får bära regnkläder året runt snart? 
 
Bästa med regnkläder är att man så enkelt bara sköljer av dom all smuts i duschen. En vanlig overall måste nästan tvättas i maskin för att få bort all ingrodd smuts.
 
Vi fikade på terassen då solen äntligen kom sig så långt och oj vad vi gillar det. Att fika utomhus. ♥ Och så söt hon är, där hon sitter i sitt nya regnställ. 
 
  + Gummiband nere vid fötterna
+ Resår vid ärm och benslut.
+ Ställbara hängslen.
+ Reflexdetaljer på ärmar och ben. 
Avtagbar huva
 
 
 
 Regnstället kommer från Nordbjörn och hittas på Jollyroom under kategorin ytterkläder där det också finns i andra färger samt modeller. Elle´s stövlar hon har på bilderna kommer också från Nordbjörn. [ ej samarbete ]. 
ÄR GRÅTT TRÅKIGT?
 
Bildkälla: Boråstapeter.se
 
I NEED YOU! Idag borde jag välja tapet/tapeter till vårt sovrum. Jag mesar ur, som alltid och känner bara för att köra på gråa väggar och det är väl ändå ganska tråkigt!? Nånting annat skulle ju vara roligt då resten av husets är vita och ganska kala. 
 
Vi ska skippa sänggavel den här gången så ovanför sängen tänker jag att det får hänga nån tavla, spegel eller så. Det ska vara minimalt med möbler i sovrummet, alltså verkligen bara vår säng och möjligtvis sängbord. Sen så måste jag ju tänka på att tapeterna ska andas lite funkis också.
 
Så hörni, vad har ni för tips och idéer? Enfärgat i hela rummet eller åtminstone en vägg med något häftigt mönster?
 
Det finns så mycket att välja mellan så jag blir alldeles snurrig varje gång jag sätter mig ner och kika runt.
 
 
Den här tapeten finns i blivande sovrummet just nu men ni förstår ju att det är ganska långt ifrån vår stil och sen känns den inte så funkis heller. 
AVEO POP UP

Jag har ännu inte berättat för er att AVEO är min nya samarbetspartner. Hur kul är inte det? Så småningom kommer ni att få se mer av just AVEO här i bloggen. Men först ett tips från mig till er så här måndagen till ära.

Från 21 till 29 april hittar ni AVEO i Rewell center i Vasa. Där har de ställt upp en pop up shop med massor av godbitar, så den tycker jag ni ska besöka. Jag utlovar massor av inspiration. :) 
 
Här hittar ni AVEO på Instagram för att ta del av fler bilder.
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar