RUNDA RUMMET: DAGENS KONTOR
Hej ni! Vilket underbart höstväder vi fick vakna till idag, till skillnad från igår. Humöret lyfts ju verkligen såna här dagar.
Torsdag alltså, jag och Elle är ensamma fram till söndag då vi skickade pappa på jaktresa idag. Det är han så värd. ♥ Vi kickade igång dagen med 1 års fotografering då finaste Michelle kom hem till oss. Elle uppförde sig som en stjärna framför kameran och jag som hade varit så nervös över hur detta skulle gå blev positivt överraskad. Det blev både inomhus och utomhusbilder och hon var så sjukt söt så helst hade jag bara suttit och pussat på henne. ;) Michelle kommer helt säkert att visa lite smygtittar från fotograferingen på sitt business instagramkonto @michelle_stylist_ så kika in där och följ henne för att ta del av vackra inspirerande bilder och fina håruppsättningar samt makeuper.
Själv stationerade jag mig nyss i runda rummet här i funkisdrömmen medan Elle sover eftermiddagslur. Schäslongen är på plats och plötsligt har vi en ny skön och mysig hörna att slänga oss i. (Schäslongen är ett hemmabygge av mig. Ett amatörbygge som gav mig lite erfarenhet till hur nästa ska byggas.) Att jobba härifrån är inte helt fel det heller. Rummet är så ljust så man nästan blir bländad av att komma in hit. Rummet är väldigt ofärdigt ännu men det är skönt att lite ha kommit igång även här.
Nu är det dags att beta av alla osvarade mejl. Det är mycket på gång. :) Hoppas att ni får en riktigt skön torsdag. ♥
 
 
VIA INSTAGRAM
Om ni vill följa mitt instagramkonto så hittar ni mig på @jannikesundstrom. ♥
FLOWER POWER
Det här är ungefär det mest otippade plagget jag någonsin trodde skulle finnas i Elle's garderob. En blommig jacka. Men nu är det ju faktiskt en bombermodell och ganska coola färger ändå. Dessutom fyra eurosar på loppis och i storlek 86. Hon vrålade mest då jag testade den så hur jag ska förklara hennes tycke angående jackan vet jag inte riktigt. Jag gillar den iallafall och sålänge hon inte är helt uppslukad av Frozenkläder tänker jag minsann vara med och bestämma över vad som finns i hennes garderob. ;)
 
 
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar