K Ä R L E K ♥
Va ni e gulliga. ♥ Jag låg nyss och scrollade genom facebook och instagram och så kommer det upp vem som blivit nominirerad i de olika kategorierna till årets blogg GALA. 
 
Och vem hittar jag inte där i Årets familjeblogg? Jo, jag själv tillsammans med fina fina Sara & Carola. Så roligt så roligt. Massor av TACK till er som röstat fram min blogg.
HÄR kan ni rösta fram vem ni vill att ska vinna de olika kategorierna och HÄR ser ni vem som är nominerade. In och rösta med er nu. 
 
Ett bra avslut på en bra måndag och med det önskar jag er godnatt. Nu ska jag krypa ner brevid min prinsessa som tyvärr dragit på sig världens förkylning. Men hörni, massa kramar till er så hörs vi imorgon med lite roligheter.
 
I VACKERT PUDER ROSA
För några helger tillbaka var Elle's mommo & moffa ner till huvudstaden och jag passade såklart på att lägga in en beställning från ZARA. Hon hade ingen vinterjacka då jag inte har hittat någon modell har fallit mig i smaken. Jag är inte för prickigt eller blommigt eller rutigt. Pälsen är dock i mitt tycke lite för liten men den får duga i år tänker jag.
 
Så den här lilla marängen i puderrosa med päls på huvan blev det och den är perfekt på henne. Alltså hon ser ut som en jag vet inte vad då hon strosar omkring i sina 76 centimetrar. Så sött. ♥
INVIGNING AV JAKOB CENTER
 • I samarbete med Mäenpää Rakennus •
Igår tillsammans med cirka 200 andra, var jag med och invigde Jakobstads nya stolthet, Jakob Center. För några veckor sedan fick jag mejl från ansvariga byggherrerna om att jag var välkommen på VIP kväll vid invigningen tillsammans med ett gäng andra bloggare. Jag är inte den som tackar nej till sånt.
 
Så igår lockade jag håret, plockade fram klackskorna och snodde B's kostymskjorta för att sen ta del av invigningen som bestod av fina tal, vacker sång och bandklippning. Ett festligt tillfälle för vårat Jakobstad.
Efteråt följde några timmars shopping och wow wow wow säger jag bara. Vilka snygga och fräscha butiker vi har fåttt där. Seppälä, H&M och Cubus och tja, vi får ju inte glömma caféet, Roberts Coffé. Inte så illa att få ha Roberts Coffé i lilla jeppis. Under kvällen bjöd de från Roberts på kaffe och glass. (kan rekommendera deras pistache glass.) Kaffestunden spenderades med dessa pinglor + Maria som fotade bilden. Henne hittar ni på bloggen Tidstjuven.
H&M's butik är verkligen jätte jätte stor med sina två våningar. Seppälä har flyttat till så fräscha utrymmen och springer ni dit idag så har de hela sortimentet på -30% rabatt. Cubus hittar ni i nedra våningen med ingång från gågatan och där, där har de hela -40 %rabatt på allt som öppningserbjudande. 
 
Och vet ni vad!? Då jag kom hem igår och lag in minneskortet i datorn för att kolla bilderna från kvällen så finns INTE en enda bild registrerad på kameran....Visst har den krånglat ett tag men inte så här, tidigare sparade den ju bilder åtminstone. Några futtiga mobilbilder har jag att bjussa på men om ni kollar in i dessa bloggar så får ni se en hel drös med fina bilder från en fantastisk kväll. ♥ 
 
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar