MÅNDAG, FÖRSTA ADVENT & ELLE DECOR
Godmorgon fina läsare. Här står jag med en kopp kaffe och måndags gräsligt hår. ;) Måndag och ny vecka igen och vi kickade igång nya veckan på ett lite mera fartfyllt sätt än andra. Det var smått kaos här i morse om vi säger så. Men en kaffe senare och gröt till Pinglan så sänkte sig lugnet här igen, för en liten stund. Förutom sånt så lämnar vi en fantastisk helg bakom oss med massor av skratt och god mat. En fin första advent helt enkelt.
Vi tände lite ljus. [ Jag tror vi eldar rekord många ljus här i hoodsen. Morgon, dag och kväll brinner det två här på bordet och i alla andra rum typ. T.o.m på toan. ;) ] Åt choko & slog upp nyaste ELLE DECORATION magasinet med massor av julinspiration.
 
Jag fick så mycket inspiration till att fortsätta plocka fram julen här i funkisdrömmen. Dock tycker jag stjärnor är så sjukt svåra att hitta. Sen kan det vara att jag är ganska kräsen också. ;) Nu ska vi ta tag i måndagens program. Handla callunor och tujor på blomaffären en bit bort, fixa i ordning utebelysning och granris så får B göra grovjobbet med elen och sånt då han kommer hem. Ikväll kanske det lyser fint här på gården igen med fina lampor i träden och lyktor på trappan. 
 
Skön vecka till er. Visst är det härligt med snön på marken. :) Åtminstone för barnen.
 
Edit: Dagens pulkpromenad slutade med att jag bar en 13 kg gråtande och arg typ på ena armen och drog pulkan med den andra. Det dröjer länge till nästa gång men som tur har hon en far med lite längre tålamod. ;)
Ida-Marie Jungell

Åh vad fina ljusstakar :D

Svar: Jaa, super fina :)
Jannike Snellman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar