MÅNDAG, FÖRSTA ADVENT & ELLE DECOR
Godmorgon fina läsare. Här står jag med en kopp kaffe och måndags gräsligt hår. ;) Måndag och ny vecka igen och vi kickade igång nya veckan på ett lite mera fartfyllt sätt än andra. Det var smått kaos här i morse om vi säger så. Men en kaffe senare och gröt till Pinglan så sänkte sig lugnet här igen, för en liten stund. Förutom sånt så lämnar vi en fantastisk helg bakom oss med massor av skratt och god mat. En fin första advent helt enkelt.
Vi tände lite ljus. [ Jag tror vi eldar rekord många ljus här i hoodsen. Morgon, dag och kväll brinner det två här på bordet och i alla andra rum typ. T.o.m på toan. ;) ] Åt choko & slog upp nyaste ELLE DECORATION magasinet med massor av julinspiration.
 
Jag fick så mycket inspiration till att fortsätta plocka fram julen här i funkisdrömmen. Dock tycker jag stjärnor är så sjukt svåra att hitta. Sen kan det vara att jag är ganska kräsen också. ;) Nu ska vi ta tag i måndagens program. Handla callunor och tujor på blomaffären en bit bort, fixa i ordning utebelysning och granris så får B göra grovjobbet med elen och sånt då han kommer hem. Ikväll kanske det lyser fint här på gården igen med fina lampor i träden och lyktor på trappan. 
 
Skön vecka till er. Visst är det härligt med snön på marken. :) Åtminstone för barnen.
 
Edit: Dagens pulkpromenad slutade med att jag bar en 13 kg gråtande och arg typ på ena armen och drog pulkan med den andra. Det dröjer länge till nästa gång men som tur har hon en far med lite längre tålamod. ;)
FINASTE LOPPISFYNDADE ADVENTSLJUSSTAKEN
Jag måste ju bara visa er vår fina adventsljusstake. Den kom mamma med här tidigare och ett loppisfynd är det såklart. [ tydligen har vi den bara till låns men hon lär inte få tillbaka den. Har man en gång gett bort nånting så. ;) ]
 
Nu står den så fint där i vårt köksfönster. Och äntligen har jag också hittat de perfekta stjärnorna till de stora fönstren. Dom ska jag visa senare.
Nej hörni. Nu ska vi ut i skogen och hugga lillajulgran. Ha en skön lillajulskväll. 
BLACKWEEK
 
[ i samarbete med Jollyroom ]
 
Vi kommer från den mörkaste delen av galaxen och de skummaste gränderna i stan. Vi är dom fyra superskurkarna som har tagit oss in på Jollyroom-kontoret för att ställa till med trubbel. Under hela veckan är vårt enda uppdrag att förgöra Jollyrooms priser. Vi är team Blackweek och inga priser går säkra!!

Vi har tillsammans valt ut två av våra favoritprodukter från Blackweek. Passa på att fynda, vi stannar hela helgen för att se till att priserna håller sig nere på botten!
 
 
 
 
 
 
 SKYNDA!!!
 
 Busiga hälsningar, Darth Vader, Jokern, Harley Quinn och Cruella De Vil. 
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar