NÄSTAN ALLA DAGAR I VECKAN

En tidning i pappersformat varje morgon, dagens ÖT varje dag. En sån lyxig julklapp. Ärligt måste jag nog säga att det inte är något jag själv skulle lägga slantarna på men visst är det lyxigt. Nu läser vi ÖT varje morgon vid frukosten.

Ha en super skön fredag. Själv ska jag på jobb efter att vi kollat in material till badrummet i form av duschar, kranar o.s.v. 

 
BADRUMSUPPDATERING
Renoveringen i badrummet fortskrider sakta men säkert. Det har kommit en hel del jobb till som vi inte hade räknat med. T.ex. bestämde vi oss för att riva hela väggen mot utsidan ända till fasaden. Även om ingenting visades vid fuktmätningen så kändes det säkrast att kolla upp och verkligen själva få inspektera med egna ögon. Förutom det har vi spacklat hela golvet för att få ordentliga lutningar, samt sänkt alla golvbrunnar. Nästa vecka börjar det bli dags för fuktspärr och kakel så gissa vad vi gjort idag. 
Vi har varit på Cerafina här istan och valt ut kakel + annat material som behövs. Golvkaklen är vi lite oense om ännu så det är inte bestämt. ;) Jag är sugen på golvet ni ser i bilden medan B tycker att det ser mest smutsigt ut. Smaken är som baken som med allt annat men nog ska vi väl hitta något vi båda gillar ännu.
 
Lavoar, kranar, dusch, golvsilar och allt annat som ska passa in med varann har jag blivit så osäker på. Jag har ju hela tiden tänkt mig mässing men nu känns det som att det bara är en trend som man tröttnar på snabbt. Krom är ju ett säkrare kort då det aldrig går ur tiden. Sen kan jag ju också lägga till att mässing är dubbelt dyrare än krommat. Så att! B har ingen skillnad alls så nu hänger det på mig.
 
Annars så känns det som att vi ändå rätt snart badar bastu och badkar i vårt nya badrum och den dagen längtar jag till. :) 
FAVORIT PINGLAN ELLE
I en av Elle's alla julklappar låg en Light Box . Perfekt till hennes rum. Påtal om rum så borde vi verkligen få ett eget rum till henne nu. Det var ett BERG av julklappar som kom med oss hem på julafton och plötsligt har vi leksaker över allt.
 
Favorit pinglan Elle passar perfekt.
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar