VÄLKOMMEN TILL JANNIKELLE.COM
 
Välkommen till JANNIKELLE.COM. 
Jag heter Jannike, är 24 år, blivande stylist och bor i ett ljuvligt funkishus på den finska västkusten tillsammans med min man och vår dotter Elle. Här kan du läsa om mina största intressen, nämligen mode för både mamas och kids, skönhet, familjeliv, inredning, renovering och massor av loppisfynd.
 
Historien bakom bloggnamnet JANNIKELLE. För flera år tillbaka, rättare sagt år 2010 hade jag en blogg med just namnet JANNIKELLE. Då för sex år sedan kunde jag inte tro att jag en dag skulle sitta här med en dotter som heter Elle. Ganska otroligt och självklart känns det som rätta namnet för bloggen, JANNIKELLE. ♥ 
 
 
Den här lilla pinglan kommer ni att få se en hel del av. Så säg hej till Elle, vår älskade dotter på 11 månader. ♥
 
Bloggen kommer alltså att fortsätta ganska långt som förut med lite outfits för mamas och kids, loppisfynd och numera en hel del fokus på inredning och renovering också.  
Det är en del tekniska saker att stå i med ännu så sidan kommer att ändras lite vart efter. Men jag tänkte att vi kickar igång iallafall så får den uppbyggas lite med tiden. Domännamnet och hela den saken krånglar men snart är allt upprett, ska vi hoppas. :)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar