SMYGTITT PÅ ELLE'S HÖSTMUNDERING
 
Jag är så kär i Elle's nya höstoverall från Mini Rodini. ♥ Hur söt blir den inte till leopardmönstrade skor och vit stickad mössa med pälsboll på huvudet. De gulda detaljerna är också så fina till den rosa färgen. Men hörni, senare ska ni få se henne posera själv. Så sött. Dock har jag inga större förväntningar om att hon går med på det. ;)
 
TRENDSPANING
Hello måndag. Hur skönt är det inte med en ny vecka? Den här veckan kör också skolan igång för min del så en riktigt kickstart blir det. Och börjar man skolan kan man definitivt köra igång med lite trendspaning så man har lite koll på vilka trender vi får se de närmaste månaderna. 
Själv älskar jag att kolla i tidningar. Egentligen är de sena med sina artiklar då allt kommer upp direkt på webben men tidningar inspirerar mig mest och med en tidning tar jag mig verkligen tid att läsa och inspireras. 

Några trender jag snappade upp:
• Långa yllekappor. Lägg ett statement skärp i midjan så är du riktigt hösttrendig.
• Hårt igendragna skärp i midjan. Både på klänningar, tröjor och kappor. 
• Lackmaterial. Skor. Skärp. Väskor. Allt i lack är en trend just nu.
• Polotröjan. Den ständigt återkommande polotröjan ser vi också i höst.
• Pälsen. Västar och jackor. Päls måste ju nog vara ett av höstens och vinterns mysigaste plagg.
• Rutor. Massor av rutor. På byxor, kappor och kavajer. 
• Dubbelknäppningen på kavajer och kappor kommer också igen.
• Vadderade jackor. Nu 2.0....De lättvadderade har följt med nu ett par år men nu är de i modell större och tjockare. Lite som att du tog på dig duntäcket innan du for hemifrån. Tjusigt va. ;)
• Ribbstickat i både tunnare och grövre material. Här tycket jag att det lite lugnat ner sig från ifjol men det hänger fortfarande med. 
•Ljusa beiga toner. Satsa på lite tjockare plagg i ylle så kan du fortsätta bära ljusa toner även till den mörka hösten.
• Läder/skinnmaterial hänger också med, som tidigare år. Svarta skinnbyxan passar till mer eller mindre allt men särskilt till beiga långa yllekappor är de snygga. 
• Sammet. Sammet ser vi i både inredningen och kläder. 80-talet är påväg tillbaka hörni. 
• Vida vidder gäller ännu i både blusar, tröjor och brallor. Höghalsade blusar är något att satsa på. 
 
Lite sånt idag. Trevlig måndag till er. Kram ♥ 
 
VÄLKOMMEN TILL JANNIKELLE.COM
 
Välkommen till JANNIKELLE.COM. 
Jag heter Jannike, är 24 år, blivande stylist och bor i ett ljuvligt funkishus på den finska västkusten tillsammans med min man och vår dotter Elle. Här kan du läsa om mina största intressen, nämligen mode för både mamas och kids, skönhet, familjeliv, inredning, renovering och massor av loppisfynd.
 
Historien bakom bloggnamnet JANNIKELLE. För flera år tillbaka, rättare sagt år 2010 hade jag en blogg med just namnet JANNIKELLE. Då för sex år sedan kunde jag inte tro att jag en dag skulle sitta här med en dotter som heter Elle. Ganska otroligt och självklart känns det som rätta namnet för bloggen, JANNIKELLE. ♥ 
 
 
Den här lilla pinglan kommer ni att få se en hel del av. Så säg hej till Elle, vår älskade dotter på 11 månader. ♥
 
Bloggen kommer alltså att fortsätta ganska långt som förut med lite outfits för mamas och kids, loppisfynd och numera en hel del fokus på inredning och renovering också.  
Det är en del tekniska saker att stå i med ännu så sidan kommer att ändras lite vart efter. Men jag tänkte att vi kickar igång iallafall så får den uppbyggas lite med tiden. Domännamnet och hela den saken krånglar men snart är allt upprett, ska vi hoppas. :)
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar